Nieuws

Kunststof brilflenzen

Ronald Lutjes : februari 2, 2018 2:00 pm : Nieuws

Vaak zien we dat er in kunststof leidingsystemen RVS brilflenzen toegepast worden.

Maar de reden om een kunststof leidingsysteem toe te passen is vaak de specifieke chemische resistentie van het materiaal.

Wij leveren brilflenzen in gelijk welk materiaal. Dus ook kunststof brilflenzen!

Vraag ernaar bij onze sales engineers!

PP en PTFE brilflenzen

Er is geen reactiemogelijkheid

Vacature “Manager word je nooit”

Ronald Lutjes : januari 25, 2018 2:32 pm : Nieuws

DEZE VACATURE IS REEDS INGEVULD!!

Steekflens BV groeit! Al sinds de start van Steekflens.nl in 2013 maken wij een onstuimige groei door.

Daarom zoeken wij in Heenvliet een nieuwe collega die, bij gebleken geschiktheid, wellicht door kan groeien naar meewerkend voorman.

“Manager word je nooit”

 Je nieuwe collega’s zijn namelijk zeer zelfstandig, volwassen, betrokken en verantwoordelijk en kunnen (net als jij)  hun job prima zonder, dagelijks, toezicht uitvoeren.

Maar als Commerciële Probleemoplosser ben Jij verantwoordelijk voor de verkoop van alle producten van Steekflens voor de BeNeLux. Je doet dit van aanvraag tot levering met de instelling “Alles…….om de klant te helpen”. Je coördineert, stuurt aan, bezoekt onze klanten en indien nodig transporteer je onze producten om de wensen van onze klanten en onze afspraken in recordtempo te vervullen.

Werkzaamheden bestaan uit (maar niet beperkt tot):

  • Offertes maken
  • Inkoop
  • Klantvragen beantwoorden
  • Zoeken naar de beste oplossing voor onze klanten
  • Verkoopadministratie
  • Klanten bezoek
  • Field inventarisatie
  • …….

Gevraagde opleiding en wensen? more »

Er is geen reactiemogelijkheid

Steekflens feliciteert de Gazellen 2017

Ronald Lutjes : november 15, 2017 9:49 am : Nieuws

Steekflens feliciteert:

met het winnen van de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen 2017.

Gister waren we aanwezig tijdens een inspirerende uitreiking van de Gazellen 2017 in Leiden en vanaf vandaag gaan wij de uitdaging aan!

Voor 2018 van een 81ste plaats naar de top 3!

Maar voor nu: Van harte gefeliciteerd, en goede zaken.

Er is geen reactiemogelijkheid

FD Gazellen 2017

Ronald Lutjes : oktober 23, 2017 12:14 pm : Nieuws

U mag ons Feliciteren….!!!

Steekflens.NL behoort tot de 754 snelst groeiende bedrijven van Nederland

Uiteraard danken wij in eerste instantie de tomeloze inzet van onze collega’s en het vertrouwen van onze klanten. Maar waar wij misschien nog wel net zo trots op zijn is dat wij, als vertegenwoordiger van “de oude Industrie” in deze lijst staan.

Deze nominatie geeft ons weer (nieuwe)  energie om verder te gaan met het assisteren van onze klanten en het verder ontwikkelen van onze missie:

 

Maak u geen zorgen over tijdelijke afdichtingsmaterialen……dat hebben wij al, voor u, gedaan.

Steekflens. NL , vernieuwers met ervaring.

 

Er is geen reactiemogelijkheid

vacature “Ik moet hier ook alles zelf doen” medewerker.

Ronald Lutjes : mei 4, 2017 12:20 pm : Nieuws

DEZE VACATURE IS REEDS INGEVULD

Steekflens BV groeit! Al sinds de start van Steekflens.nl in 2013 maken wij een onstuimige groei door.

Daarom zoeken wij voor onze nieuwe vestiging in Heenvliet een:

“Ik moet hier ook alles zelf doen” medewerker. (20-60uur)

Taken?

Alles…….om de klant te helpen.

Wat je op je visitekaartje wilt zetten mag je zelf bepalen “Hoofd Alles” of “Backoffice” het maakt ons niet uit.

Die nieuwe visitekaartjes mag je overigens wel zelf weer bestellen, want …..”alles”….weet je nog?

Van aanvraag tot levering ben jij de spil die alles more »

Er is geen reactiemogelijkheid

Tot en met eind april vindt bij verschillende fabrieken in de Botlek groot onderhoud plaats….

Ronald Lutjes : maart 17, 2017 7:55 pm : Nieuws

Zoals op de website van Europoortkringen is vermeld (lees hier het artikel)  vind er groot onderhoud plaats op een groot aantal bedrijven in de Botlek. Men doet dit gelijktijdig omdat de bedrijven met elkaar verbonden zijn. Het betekend een grote druk op alle aannemers en leveranciers om alle de materialen en werkzaamheden op tijd op te leveren.

Ook Steekflens.nl levert op AL deze stops of TAR’s haar producten.

Onze klanten, zowel eindgebruikers, aannemers als constructiebedrijf, weten www.steekflens.nl goed te vinden voor het snel en efficient oplossen van hun (tijdelijke) afblind vragen.

Ook de verhuur van onze producten (Huurflens™)  groeit en biedt onze klanten een eenvoudig, duurzaam alternatief voor het aanschaffen van blind en steekflenzen. De huurvloot wordt steeds completer, met als laatste aanwinst de investering in een 48″ 300 LBS blindflens.

Er is geen reactiemogelijkheid

Het moeilijke doen we vandaag, het onmogelijke morgen…….

Ronald Lutjes : oktober 10, 2016 5:52 pm : Nieuws

Steekflens B.V. werd ‘s middag 15.00 uur gebeld door één van haar klanten.
Tijdens onderhoud bleek dat een DN 1200 leidingdeel niet afgeblind was met gevaar voor de medewerkers die hierachter aan het werk moesten.

Een onderhoudsploeg van 14 man stond stil doordat het werk geen doorgang kon vinden in verband met het veiligheidsrisico.

more »

Er is geen reactiemogelijkheid

Vestiging Noord

Ronald Lutjes : september 19, 2016 2:58 pm : Nieuws

vestiging-noord

Er is geen reactiemogelijkheid

Wilt u Persmaterialen bezitten of gebruiken? Disruptor in Flensmanagement™

Ronald Lutjes : september 7, 2016 10:03 am : Nieuws

 

Er is een trend waarneembaar van bezit naar gebruik. De deeleconomie (Engels: collaborative consumption) rukt snel op. Een goed voorbeeld hiervan is Spotify. Voorheen was het bezit van een flinke CD-collectie iets waar je trots op was en iets waar je je identiteit aan kon ontlenen. Met Spotify is het niet meer nodig om een collectie te bezitten, omdat je toegang hebt tot alle muziek.

 

Mensen en bedrijven kiezen overigens steeds vaker voor alternatieve schakels buiten de complexe systemen om. Rachel Botsman, goeroe op het gebied van de deeleconomie, voorziet een enorme groei van bedrijven en organisaties die op deze trends inspelen. (bron KpVV)Steekflens opslag

Als industriële trendwatchers maken de “Vernieuwer met Ervaring” van Steekflens.nl deze ontwikkeling beschikbaar voor de industriële markt. Want zeg nu zelf het bezit van SteekFlenzen is niet direct iets waar je, je als bedrijf op voorstaat.

Goed, een nieuwe lasdiesel een mooie hoogwerker of een andere technische machine wordt nog wel aangepakt om te publiceren. Maar het bezit van SteekFlenzen houdt je het liefst zo ver mogelijk verborgen.

Wat ook begrijpelijk is gezien de vaak deplorabele staat van opslag.

 

Laat het over aan de expert     

En bespaar tot 90% op uw testmaterialen

more »

Er is geen reactiemogelijkheid

Flensmanagement in het Themamagazine Compliance Experts

Ronald Lutjes : juni 13, 2016 2:00 pm : Compliancy, Flensveiligheid, Nieuws

Onlangs heeft Stichting Compliance Experts haar eerste magazine uitgegeven om het bewustzijn over compliance te vergroten.

Hierin ook een bijdrage van Gijs Uit Beijerse van Steekflens BV

Gijs voor pand1klein

Een ontbrekende steekflens of een aanwezige steekflens die er niet hoort te zitten kan ernstige gevolgen hebben. Nu kun je er wel voor zorgen dat je personeel goed is opgeleid, dat er effectief toezicht aanwezig is en dat op controles altijd tijdig beheersmaatregelen volgen. Dat wil niet zeggen dat alle fouten voorkomen kunnen worden. Hoe goed je organisatie ook in elkaar steekt, stops en onderhoud blijft mensenwerk en waar gewerkt wordt maakt men fouten. In de praktijk zien we maar bij weinig bedrijven dat heldere procedures zijn vastgelegd waaraan Flensmanagement kwalitatief moet voldoen. Steekflens.nl heeft in samenwerking met Alveus Compliance Solutions een Flenscomplianceproces opgesteld. Trainen en opleiden blijft belangrijk, maar het is ook fijn wanneer een ongewenste situatie fysiek onmogelijk gemaakt wordt.

Vergelijk dit met autorijlessen en vangrails. Door goede rijlessen en een uitgebreide examinering zorgt men ervoor dat de automobilist zo goed voorbereid mogelijk de weg opgaat. Door dit goed te doen, worden veel ongelukken voorkomen. Echter, wanneer het alsnog misgaat, al dan niet door schuld van de automobilist, dan hebben we graag dat er fysieke barrières zijn die ernstige gevolgen inperken. De vangrail is hier een voorbeeld van. Idealiter zou deze nooit nodig moeten zijn, maar als het fout gaat biedt hij een fysieke barrière tegen ergere gevolgen.

Zo benaderen wij ook de veiligheid in de industrie en dan in het bijzonder de veiligheid rondom steekflenzen. Wij hebben hiervoor het programma Flens-management opgezet. In dit artikel beschrijven we vijf methodieken en producten die voor, tijdens en na de uitvoering een fysieke barrière bieden tegen noncompliance.

Vóór de uitvoering 

more »

Er is geen reactiemogelijkheid

Comments are closed.