Grote flenzen (groter dan 24″) serie A of B?

Het gebeurt regelmatig dat er onduidelijkheid is of flenzen boven de 24″ serie A of serie B zijn.

Dan worden flenzen besteld zonder aanduiding of erger met de verkeerde vermelding. En wij kunnen u uit ervaring vertellen dat een 42″ serie A een andere diameter heeft dan een serie B. Buitengewoon vervelend als dit ontdekt wordt op het moment van plaatsen. Hoge kosten voor het snel (en wij kunnen snel!) leveren van andere steekflenzen of blindflenzen.

Bij twijfel adviseren wij het aantal bouten te tellen. Met het opgeven van het aantal bouten kunnen wij snel bepalen of u steekflenzen voor serie A of B nodig bent.

Twijfel? Op “The World of Piping” vind u een grote hoeveelheid informatie met betrekking tot piping. Werner Sölken heeft hier een allerlei relevante informatie verzameld en gepubliceerd (www.wermac.org)

Comments are closed.