Tot en met eind april vindt bij verschillende fabrieken in de Botlek groot onderhoud plaats….

Zoals op de website van Europoortkringen is vermeld (lees hier het artikel)  vind er groot onderhoud plaats op een groot aantal bedrijven in de Botlek. Men doet dit gelijktijdig omdat de bedrijven met elkaar verbonden zijn. Het betekend een grote druk op alle aannemers en leveranciers om alle de materialen en werkzaamheden op tijd op te leveren.

Ook Steekflens.nl levert op AL deze stops of TAR’s haar producten.

Onze klanten, zowel eindgebruikers, aannemers als constructiebedrijf, weten www.steekflens.nl goed te vinden voor het snel en efficient oplossen van hun (tijdelijke) afblind vragen.

Ook de verhuur van onze producten (Huurflens™)  groeit en biedt onze klanten een eenvoudig, duurzaam alternatief voor het aanschaffen van blind en steekflenzen. De huurvloot wordt steeds completer, met als laatste aanwinst de investering in een 48″ 300 LBS blindflens.

Comments are closed.