Wilt u Persmaterialen bezitten of gebruiken? Disruptor in Flensmanagement™

 

Er is een trend waarneembaar van bezit naar gebruik. De deeleconomie (Engels: collaborative consumption) rukt snel op. Een goed voorbeeld hiervan is Spotify. Voorheen was het bezit van een flinke CD-collectie iets waar je trots op was en iets waar je je identiteit aan kon ontlenen. Met Spotify is het niet meer nodig om een collectie te bezitten, omdat je toegang hebt tot alle muziek.

 

Mensen en bedrijven kiezen overigens steeds vaker voor alternatieve schakels buiten de complexe systemen om. Rachel Botsman, goeroe op het gebied van de deeleconomie, voorziet een enorme groei van bedrijven en organisaties die op deze trends inspelen. (bron KpVV)Steekflens opslag

Als industriële trendwatchers maken de “Vernieuwer met Ervaring” van Steekflens.nl deze ontwikkeling beschikbaar voor de industriële markt. Want zeg nu zelf het bezit van SteekFlenzen is niet direct iets waar je, je als bedrijf op voorstaat.

Goed, een nieuwe lasdiesel een mooie hoogwerker of een andere technische machine wordt nog wel aangepakt om te publiceren. Maar het bezit van SteekFlenzen houdt je het liefst zo ver mogelijk verborgen.

Wat ook begrijpelijk is gezien de vaak deplorabele staat van opslag.

 

Laat het over aan de expert     

En bespaar tot 90% op uw testmaterialen

Leidingen moeten afgestoken worden om er veilig aan te kunnen werken, of leidingen moeten afgeperst worden als ultieme controle van de kwaliteit van het systeem.

Meestal begint dit met een uur of 2 zoeken naar de juiste materialen. Die hierna gecontroleerd moeten worden. En waarbij we dan meestal de juiste certificaten niet hebben. Zodat uiteindelijk tot aanschaf van nieuwe materialen het meest voordelig is.

Wanneer u kiest voor FlensManagement™ van Steekfles B.V. dan zorgen wij er voordat de materialen met 1 telefoontje op locatie zijn. Voorzien van alle attesten en zo halen we ze ook weer op tegen een vooraf overeengekomen bedrag.

flangepallet opslag

Geïnteresseerd in onze werkwijze kijk dan eens op onze website

Comments are closed.