Steekflens start nieuwe website!

Wij hebben onze website geheel aangepast aan de wensen van deze tijd. Na lang gebruik te hebben gemaakt van ee statische webshop hebben we er voor gekozen om vanaf vandaag een meer informatieve website te presenteren.

Onze artikelen staan nu wederom in onze webshop. Een webshop van waaruit u geen bestelling kunt plaatsen maar van waaruit u een aanvraag samenstelt. Na het doorlopen van de “bestel” procedure ontvangt u van ons een op maart gesneden offerte.

 

Naast onze standaard artikelen presenteren wij u de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Steekflenzen, orifices, speedbarrels, brilflenzen, flensmanagement etc etc. Wij menen dat Steekflenzen een veel diepere betekenis heeft dan men zou denken.

Onlangs hebben wij de SafeFlange gepresenteerd. Hiermee locked u een flensverbinding zodat deze niet zondermeer losgenomen kan worden. Net als de andere LOTO systemen is het mogelijk meerdere sloten aan te brengen. Hiermee kunnen medewerkers die aan de veilige kant van de steekflens werken zorgen dat de steekflens niet eerder weggenomen kan worden nadat zij zelf hun slot hebben verwijderd. De SafeFlange past in de normale LOTO procedures. Wij zijn ons bewust dat wij een uniek product hebben ontwikkeld die van onze klanten een verregaand veiligheidsbewustzijn vraagt. Maar bent u klaar voor flensveiligheid 2.0?

Comments are closed.