De Steekflens Groep

De Steekflens groep profileert zich als “Vernieuwers met ervaring”.

Wij ontwikkelen steeds meer mogelijkheden om alles rond de flens te kunnen aanbieden.

Ook onze webwinkels buiten Nederland zijn volop in ontwikkeling, verder zijn wij met Easyflange en Project Surplus volop onze markten aan het uibreiden.

De Steekflens groep bestaat uit:

Steekflens.nl, steekpan.be, Steckscheiben.de, blindplade.dk, blindspades.com, inssatsflans.se, lineblind.uk, obturateur.biz en spades.ae. Deze webwinkels beschikken over een ruim aanbod aan steekflenzen en flensgerelateerde onderdelen. Wij leveren daarnaast orifices, brilflenzen, flangemanagement etc.

steekflens-nlsteekpan-be-tbv-groepsteckscheiben-de-tbv-groep blindplade-dk-tbv-groepblindspades insatsflansobturateur spades

easyflange-tbv-groep Easyflange levert als volwaardige webwinkel tegen geringe kosten een compleet gamma aan flenzen. Met name Welding Neck/voorlasflenzen, Slip-on flenzen etc etc. Door de uitgekiende inkoopstrategie leveren wij deze voor een uitstekende prijspeil. De prijzen kunnen wij zo laag houden doordat wij (vrijwel) geen voorraad houden en direct vanaf de importeur kunnen leveren.

Op ieder project ontstaat project surplus, of project overschotten. Door Engineeringswijzigingen, doordat delen van het project vervalen of gewoon doordat er meer besteld wordt dan benodigd. Wij hebben veel contacten in de wereld van (groot) handelaren en eindgebruikers. Wat voor u “overblijft” is voor een ander een waardevol product. Wij bemiddelen graag voor u zodat u uw Project overschot snel worden omgezet in financiële middelen.

 

Comments are closed.